Tallens Förskola

Förskolan som ser till varje individ och dess möjlighet.

TALLENBREV 2017-03-15

Hej alla föräldrar. Våren är på väg med stormsteg och aprilvädret lika så. Det är iblamd varmt och ibland kallt och väldigt blött ute så titta igenom barnens extrakläder så det finns alla sorter.

Vi har tyvärr haft mycket sjukdomar en tid men hoppas att det versta är över. Mimmi kommer vara borta även den här vecka men Elin är tillbaka och så har vi även Fazila som kommer att vikariera hos oss en längre tid.

Temagrupperna fortsätter att jobbba med vattentemat i olika aktiviteter och femårsgruppenhåller på med matematik. Vi hat även lagt till ett extra tema ”svenska språket” där vi jobbar mycket med Babblarna. Bokgruppen kommer att jobba med faktaböcker ett tag.

Utveklingssamtalen kommer att börja nästa vecka. Lappar med datum sätts upp på dörren där det står vilken pedagog ni ska ha samtal med så prsts med respektive pedagog om klockslag innan ni skriver upp ert namn.

Föräldrarådsmötet är flyttat till 24/4 kl:18.00-19.00

Föräldrarådsrepresentanter är Mona och Yasers pappa och Moas mamma så är det något ni vill ta upp på mötet och inte själv kan komma såkontakta någon av dem. Alla är välkomna.

Viktiga datum

27/3 P-möte förskolan stänger 16.00

4/4 Vårkonsert med föräldrafika 15.00

Ha en underbar dag.

Gunilla med personal.